e
Banner

Etiketler: ford trucks



Ford Trucks’tan lojistik şirketlerine ürün ve hizmetler



Ford Otosan, 15-17 Kasım 2012 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’nda, yenilenen ürün gamının yanı sıra lojistik müşterilerine katma değerli hizmetlerini de tanıtıyor. Ford’un yeni hizmetleri sayesinde Filo müşterileri, maliyetlerini önemli oranda düşürebilecek.





Ford Trucks Yılın Platin Sürücülerini belirledi



Ford Sürüş Akademisinde, yakıt ekonomisi, güvenli sürüş ve ileri sürüş becerileri konularında eğitim alan çekici ve kamyon filo müşterileri arasında yapılan yarışma ile yılın sürücüleri seçildi.





Ford Trucks global büyümesini Avrupa pazarına taşıyor


Yayın: 07-07-2017
Kategori: Ticari Araçlar

Orta Doğu, Kuzey ve Sahra Altı Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde devam eden bayi yapılanması çalışmaları ile uluslararası pazarlarda güçlenmeye devam eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, global büyümesini şimdi Avrupa pazarına taşıyor. 




Ford Trucks Çin’de yollara çıkıyor


Yayın: 24-10-2017
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: ali koç ford trucks

Yurtiçi ve yurtdışı bayi açılışlarıyla büyümesini hızlandıran Ford Trucks, İskenderunlu müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek olan Ovalı Bayi’nin açılışını yaptı. 




Referans Holding, filosunu 40 Ford Trucks’la güçlendirdi


Yayın: 23-11-2017
Kategori: Ticari Araçlar

1966 yılından bu yana inşaat, alt yapı, gayrimenkul, akaryakıt ve otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren Referans Holding, ülke çapında üstlendiği büyük inşaat ve altyapı projelerinde kullanmak üzere filosunu 40 adet Ford Trucks ile genişletti.




Ford Trucks, Gürcistan’daki ilk 4S tesisini Tiflis’te açtı


Yayın: 07-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, global büyümesinin önemli bir adımı olarak Gürcistan’ın Tiflis kentindeki yeni 4S tesisini açtı. 




Ford Trucks, 2017’de ağır ticarinin yükselen yıldızı oldu


Yayın: 19-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Son 10 yılda pazar payını 2 katına çıkaran Ford Trucks, 2017’de yeni model ve hizmetlerinin yanısıra yurtiçi ve yurtdışındaki bayi yapılanma çalışmaları ile ağır ticari rekabetinde dikkat çekmeye devam etti.  




Ford Trucks, yeni tesisini Varna’da açtı


Yayın: 21-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, Bulgaristan’daki büyüme planlarının önemli bir adımı olarak Sofya ve Burgaz’dan sonra üçüncü tesisini Varna’da açtı. 




Borusan Lojistik, filosuna 19 Ford Trucks’tan ekledi


Yayın: 11-02-2018
Kategori: Karayolu

1973 yılından itibaren entegre lojistik hizmet sağlayıcı olarak lojistik sektöründe faaliyet gösteren, Yurtiçi Lojistik, Gemi Kiralama ve Proje Lojistiği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Uluslararası Taşımacılık  ve Liman İşletmeciliği gibi konularda hizmet veren Borusan Lojistik, filosunu 19 adet Ford Trucks 1848T çekici ile genişletti.




Ford Trucks’tan Bağcı Antrepo’ya 15 çekici


Yayın: 13-03-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Gümrüklü antrepo, gıda dağıtım alanında faaliyet gösteren, Bursa Gemlik bölgesinin köklü şirketlerinden Bağcı Antrepo, filosunu 15 adet Ford Trucks 1842T çekici ile genişletti.